top of page

RECRUITMENT ACHTERGROND 

Vanaf 2002 zijn wij al actief in de werving, selectie en begeleiding van ervaren professionals die toe zijn aan een volgende stap, vanuit hun ambitie om zich verder te ontwikkelen als manager of specialist. En zodoende hebben we inmiddels al honderden vacatures ingevuld op vaste en tijdelijke basis, in opdracht van middelgrote en snelgroeiende bedrijven die dan ook bewust kiezen voor de toegevoegde waarde van een kleiner, meer toegewijd en onafhankelijk bureau.

WETEN WAT ER SPEELT

En door de duizenden gesprekken die we daarvoor hebben gevoerd, beschikken wij over een diepgaand inzicht in wat hun dan beweegt om zo'n stap te maken, waardoor dat wordt bepaald en hoe je daar nog beter op in kunt spelen, om tot een langdurige en succesvolle samenwerking te komen, tussen deze professionals en hun (toekomstige) werk- of opdrachtgevers. 

ONTWIKKELINGSGERICHT 

Met dit inzicht zijn we ons ook gaan richten op wat je als professional kunt doen om jezelf te ontwikkelen. En hoe je dat kunt versnellen door je grenzen te verleggen en nog beter om te leren gaan met de situaties en omstandigheden die het succes daarvan bepalen. Aan de hand van een inmiddels beproefd programma op zowel individuele basis als in teamverband, waaraan ook al honderden professionals hebben deelgenomen.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

En deze combinatie maakt ons wat we willen zijn: Een uitdagende gesprekspartner die altijd een waardevolle bijdrage weet te leveren aan de optimale inzet én ontwikkeling van professionals. Met een aansprekende aanpak, waarmee de verwachtingen van professionals en hun werk- of opdrachtgevers ook zo goed mogelijk op elkaar worden afgestemd 

OPRICHTERS & PARTNERS

  • Jasper Ligtenberg: Specialist in werving en selectie, interim management, loopbaan ontwikkeling, team begeleiding  en coaching, met ruim 20 jaar relevante opdrachtervaring in zowel binnen- als buitenland.

  • Romy Haan: Sinds 2002 actief in de ondersteuning van onze wervings-, selectie en netwerkactiviteiten.

  • Een zorgvuldig opgebouwd netwerk van coaches, consultants, trainers, researchers en recruiters. 

bottom of page