Sinds onze oprichting in 2002 zijn wij actief als expert op het gebied van multidisciplinaire recruitment voor met name middelgrote bedrijven. En als partner van HILL International doen wij dit vanaf 2008 ook internationaal. Waarbij we door onze eigen 'Profiling' methode te onwikkelen, dit in 2012 met coaching en development hebben uitgebreid om onze dienstverlening te verbreden. 

WETEN WAT ER SPEELT

Door de honderden bemiddelingsopdrachten, assessments en ontwikkelprogramma's waarbij wij betrokken zijn, hebben we een breed en diepgaand inzicht opgedaan in de arbeidsmarkt als geheel en de relevante ontwikkelingen die daarin spelen.

WAT ONS BEWEEGT

Dit inzicht vormt de basis voor wie we willen zijn: Een uitdagende en resultaatgerichte gesprekspartner, die  altijd weet bij te dragen aan een meer optimale inzet, ontwikkeling en samenwerking van ervaren professionals, als katalysator van organisatie succes. 

OPRICHTERS & PARTNERS

Ligtenberg & Partners is in 2002 opgericht door:

  • Jasper Ligtenberg: Uitdagende gesprekspartner en specialist in de bemiddeling, ontwikkeling en samenwerking van ervaren professionals in middelgrote bedrijven, aan de hand van een trackrecord van honderden opdrachten voor opdrachtgevers in de Benelux en rest van Europa.

  • Romy Haan: Sinds onze oprichting betrokken bij het overgrote deel van onze werving, selectie, assessment, training, ontwikkel en campagne activiteiten.

Onze Partners :

  • HILL International: Een van origine Oostenrijks Recruitment & HR Services bureau dat sinds 1975 vanuit het hoofdkantoor in Wenen is uitgegroeid tot een internationale organisatie met zo'n 20 kantoren in vooral Centraal- en Oost-Europa.

  • Dirk Ligtenberg: Uitdagende gesprekspartner en specialist in Compensation, Benefits, Pensions & Pay, op basis van ruim 20 jaar internationale ervaring bij diverse multinationals.

Onze dienstverlening:   Interim Management - Search & Selection - Development Services - Profiling 

Adres: ZAPP Office , Bahialaan 100, 3065WC Rotterdam - Telefoon: +31 10 2887358 - Email: contact@ligtenberg.info - 2018