Sinds 2002 zijn wij al actief in de werving en selectie van ervaren professionals die toe zijn aan een volgende stap. In opdracht van middelgrote bedrijven die juist kiezen voor de toegevoegde waarde die wij daarin als kleiner en gespecialiseerd bureau te bieden hebben.

Waarbij we ons gaandeweg ook meer en meer zijn gaan richten op hoe je de ontwikkeling van deze professionals ook nog kunt versnellen. Door het onderdeel te maken van de manier waarop je werkt, zodat je er meer tijd aan kunt besteden, op zowel individuele basis als in teamverband.

WETEN WAT ER SPEELT

En door de honderden vacatures die we hebben ingevuld, de honderden ontwikkelprogramma's die we hebben begeleid en duizenden professionals die we hebben geinterviewd, beschikken wij over baanbrekend inzicht. In hoe je nog beter om kunt gaan met werving, selectie en ontwikkeling.

Op een uitdagende manier, waarmee je je grenzen steeds iets verder verlegt. Vanuit een gezamenlijke bedoeling om meer vooruitgang te boeken, aan de hand van meer aansprekend loopbaan-, team- en organisatiesucces. In elkaars belang.

WAT ONS BEWEEGT

En dat laatste is bepalend voor wat we willen zijn: Een uitdagende gesprekspartner, die altijd bij kan dragen aan een betere inzet, snellere ontwikkeling en meer doelgerichte samenwerking van ervaren professionals. Als de katalysator van 'best practice', op individueel, team- en organisatieniveau. 

HOE WIJ SAMENWERKEN

Het liefst op basis van een langdurige relatie, waarin we altijd mogen meedenken en ook ingezet worden als dat nodig is. Op het gebied van werving en selectie, loopbaan coaching, team ontwikkeling en interim management.  

ONZE OPRICHTERS

Ligtenberg & Partners is in 2002 opgericht door:

  • Jasper Ligtenberg: Specialist en ook uitdagende gesprekspartner in recruitment, development en coaching. Met meer dan 25 jaar relevante ervaring  in binnen- en buitenland.

  • Romy Haan: Sinds onze oprichting betrokken bij onze relatie, search, response en campagne activiteiten.