Sinds onze oprichting in 2002 zijn wij actief als expert op het gebied van de werving en selectie van ervaren professionals voor met name middelgrote bedrijven. Door onze eigen 'Profiling' methode te ontwikkelen, sinds 2012, hebben we onze dienstverlening verbreed naar de professionele ontwikkeling van deze groep.  

WETEN WAT ER SPEELT

Door de honderden opdrachten die we daarmee succesvol hebben afgerond, beschikken wij over een diepgaand inzicht in de arbeidsmarkt, vanuit zowel zowel recruitment, als coaching, assessment, training en development optiek. En dan vooral in manier waarop je daar als professional, team of organisatie het beste mee om kunt gaan, om gezamenlijk je doelen te bereiken.

WAT ONS BEWEEGT

Dit inzicht vormt ook de basis voor wie we willen zijn: Een uitdagende en resultaatgerichte gesprekspartner, die altijd weer weet bij te dragen aan de best mogelijke inzet en samenwerking van professionals, als de katalysator van zowel individueel, als team- en organisatiesucces. 

OPRICHTERS

Ligtenberg & Partners is in 2002 opgericht door:

  • Jasper Ligtenberg: Uitdagende gesprekspartner en specialist in zowel de bemiddeling, ontwikkeling als samenwerking van ervaren professionals in middelgrote bedrijven, aan de hand van meer dan 25 jaar ervaring met diverse opdrachtgevers uit binnen- en buitenland.

  • Romy Haan: Sinds onze oprichting betrokken bij organiseren van onze wervings-, selectie, assessment, trainings-, ontwikkelings- en campagne activiteiten.