top of page

Sinds 2002 zijn wij al actief in de werving en selectie van ervaren professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carriere. En we doen dit in opdracht van middelgrote bedrijven die dan juist kiezen voor de toegevoegde waarde van een klein en multidisciplinair bureau. Zoals wij dat willen zijn.

En door de honderden vacatures die we hebben ingevuld en ook duizenden professionals die we daarvoor hebben geinterviewd beschikken wij over een diepgaand inzicht, in hoe je nog beter om kunt gaan met de werving, selectie en ontwikkeling van deze groep.

WETEN WAT ER SPEELT

Waarmee ons gaandeweg ook zijn gaan richten op wat je als professional kunt doen om jezelf nog sneller te ontwikkelen. Met ons eigen programma, waaraan ook al honderden professionals hebben deelgenomen, op individuele basis of als team.

En waarin je wordt uitgedaagd om je eigen grenzen steeds iets verder te verleggen, in de richting waar je met elkaar voor staat. En om daar een gewoonte van te maken die is ingebed in de manier waarop je werkt. Als de katalysator van 'best practice' die tot meer aansprekende successen leidt, op zowel loopbaan-, team- als organisatieniveau.

WAT ONS BEWEEGT

En dat is bepalend voor wat we willen zijn: Een uitdagende gesprekspartner, die ook concreet kan bijdragen aan het realiseren van een de optimale inzet, ontwikkeling en onderlinge samenwerking van professionals. En daarmee ook de vooruitgang die je samen wilt bereiken . 

HOE WIJ SAMENWERKEN

Het liefst op basis van een langdurige relatie, waarin we altijd mogen meedenken en ook ingezet worden als dat nodig is. Op het gebied van werving en selectie, loopbaan coaching, team ontwikkeling en interim management.  

ONZE OPRICHTERS

Ligtenberg & Partners is in 2002 opgericht door:

  • Jasper Ligtenberg: Specialist en ook uitdagende gesprekspartner in recruitment, development en coaching. Met meer dan 25 jaar relevante ervaring  in binnen- en buitenland.

  • Romy Haan: Sinds onze oprichting betrokken bij onze relatie, search, response en campagne activiteiten.

bottom of page