Sinds onze oprichting in 2002 zijn wij actief als expert op het gebied van de werving en selectie van ervaren professionals, voor met name middelgrote bedrijven in binnen- en buitenland. Waarbij we ons gaandeweg ook meer en meer zijn gaan richten op de verdere ontwikkeling van deze groep.  

WETEN WAT ER SPEELT

En aan de hand van de honderden opdrachten die we sindsdien succesvol hebben afgerond, beschikken wij over een diepgaand inzicht in de arbeidsmarkt, vanuit zowel recruitment, als coaching, assessment, training en development optiek. En dan vooral gericht op de vraag, hoe je daar als professional, team of organisatie het beste mee om kunt leren gaan, om op zo'n ansprekend mogelijke manier je doelen te bereiken.

WAT ONS BEWEEGT

Dit inzicht vormt ook de basis voor wie we willen zijn: Een uitdagende en resultaatgerichte gesprekspartner, die altijd weer weet bij te dragen aan de best mogelijke inzet en samenwerking van professionals, als de katalysator van zowel individueel, als team- en organisatiesucces. 

HOE WIJ GRAAG SAMENWERKEN

Het liefst vanuit onze rol als uitdagende gesprekspartner en tegelijkertijd ervaringsdeskundige, op het gebied van de  optimale inzet, samenwerking en ontwikkeling van professionals, en het management dat daaraan leiding geeft . Op een manier waarmee wij langdurig bij kunnen dragen aan het realiseren van een succesvolle 'People Agenda', die aanzet tot meer grensverleggend initiatief in het streven naar versnellende groei met meer succes in elkaars belang.  

OPRICHTERS

Ligtenberg & Partners is in 2002 opgericht door:

  • Jasper Ligtenberg: Uitdagende gesprekspartner en specialist in zowel de bemiddeling, ontwikkeling als samenwerking van ervaren professionals in middelgrote bedrijven, aan de hand van meer dan 25 jaar ervaring met diverse opdrachtgevers uit binnen- en buitenland.

  • Romy Haan: Sinds onze oprichting betrokken bij organiseren van onze wervings-, selectie, assessment, trainings-, ontwikkelings- en campagne activiteiten.