top of page

Investment Manager - Family Office - R'dam

UITDAGING:

Een aantrekkelijke vervolgstap voor een ondernemend ingestelde en ‘lead’ gedreven professional met aantoonbaar succesvolle ervaring in het uitbouwen, managen en integreren van een investeringsportefeuille, op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau (M/V). 

OPDRACHTGEVER: 

Een investeringsbedrijf dat de privé belangen behartigt van een Rotterdamse familie die in de afgelopen 25 jaar succesvol een aantal onderneming heeft opgezet in de ‘online retail’ markt, door pragmatisch ondernemerschap en toenemende internationalisering te combineren met een succesvolle ‘buy & build’ strategie. Met het vermogen dat de familie hiermee heeft opgebouwd, wordt actief geïnvesteerd in een inmiddels omvangrijke portefeuille van vastgoed, deelnemingen en beleggingen, met langdurige waarde creatie en direct aandeelhouders-betrokkenheid als doel. 

 

VACATURE: 

Ter versterking van het team dat het management van betreffende portefeuille verzorgt, zoeken wij een ondernemend ingestelde en ‘lead’-gedreven investeringsmanager. Als rechterhand van de eigenaar, ben je actief betrokken bij het bepalen van de investeringskeuzes en het te voeren investeringsbeleid, waarbij je steeds meer taken overneemt en de dagelijkse leiding voert, van het team waarvan je gezamenlijk deel uitmaakt.

Tot jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behoren het:

 • Uitbouwen van de portefeuille door het realiseren van succesvol acquisitie en waarde creatie beleid;   

 • Coördineren van het ‘deal’ proces, van ‘lead’, ‘due dilligence’ en ‘closing’ tot en met succesvolle integratie;

 • Aansturen en ondersteunen van deelnemingen in financieel en waarde creatie beleid;

 • Verzorgen van marktonderzoek, strategische studies en het ontwikkelen van business cases;

 • Waarborgen van een optimale samenwerking in het huidige team (van nu 6 vaste medewerkers);

 • Onderhouden van externe contacten (accountants, juristen, adviseurs, bankiers en dergelijke).

POSITIE: 

Je rapporteert aan de eigenaar en werkt nauw samen met het management van de deelnemingen, waarbij je als eerste aanspreekpunt fungeert, voor de diverse anderen die direct of indirect betrokkenen zijn bij deze portefeuille.

PROFIEL:

Je komt het beste tot je recht in een klein slagvaardig team, waarin hoogkwalitatief werk wordt geleverd, projecten elkaar snel opvolgen, beslissingen snel genomen, succesvol initiatief wordt gewaardeerd en waarin je volop de ruimte krijgt om nieuwe investeringsmogelijkheden te ontwikkelen. Daarnaast ben je iemand die: 

 • Zijn of haar netwerk succesvol weet te benutten om ook een actieve acquisitie pijplijn te generen;

 • Analytisch en conceptueel zeer sterk is en vanuit inzicht in zaken gewenste informatie vindt en verstrekt;

 • Helder communiceert, prettig is in de omgang en goed in staat is mensen te binden en mee te krijgen;

 • Zich gemakkelijk en zichtbaar beweegt, goede relaties ontwikkelt en stevig in de schoenen staat;

 • Collega’s en relaties inspireert en motiveert, aan de hand van visie, teamgeest en heldere doelstellingen; 

 • Overtuigend te werk gaat, door zaken efficiënt, doortastend en pragmatisch aan te pakken, waarbij je de juiste prioriteit stelt, verantwoordelijkheden neemt en onder druk ook goed weet te functioneren;

 • Naast investeringsmanagement ook goed thuis in fiscaal-juridische zaken en financieringsbeleid;

 • Over een afgeronde master of post-master opleiding beschikt (RA/RC/MBA/RV).

 

Vanzelfsprekend beschik je over aantoonbaar succesvolle acquisitie, transactie en investeringservaring die je in de afgelopen 5 tot 10 jaar hebt opgedaan in een soortgelijke omgeving, bij voorkeur na een start als Analist in Private Equity, Corporate Finance/M&A of Strategy Consultancy, dan wel als RA in de ‘Big 4’ accountancy.
 

AANBIEDING:

Een uitgelezen stap voor iemand die directe management en investeringsbetrokkenheid zoekt in een klein en kapitaalkrachtig bedrijf met ambitieuze groeiplannen en een actief ‘buy & build’ beleid. De sfeer in het team is open en informeel, waarbij er sprake is een hoge mate van vrijheid en flexibiliteit en waarbij er zeker hard aangepakt wordt als het even moet. Het beloningspakket voor deze functie is zonder meer marktconform en de doorgroeimogelijkheden tegelijkertijd zeer aantrekkelijk en divers. 

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 06 54274914 (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 8 uur) of stuur een email naar response@jobsat.support onder vermelding van de vacaturetitel. 

 

DIRECT SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop om je te registreren en jouw CV (in Word) toe te sturen, bij voorkeur aangevuld met een motivatie en een overzicht van jouw huidige salarispakket. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek kunnen deel uitmaken van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze opdracht vertrouwelijk en exclusief door ons verzorgd. Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens hierbij strikt vertrouwelijk door ons behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page