top of page

UITDAGING: Een uitgelezen mogelijkheid voor een ambitieuze Associate of Analist(e), die een volgende stap wil maken in een klein en slagvaardig team dat verantwoordelijk is voor de verdere groei en diversificatie van een snelgroeiende investeringsportefeuille van een Rotterdamse ondernemer. 

ASSOCIATE FINANCE & INVESTMENTS - FAMILY OFFICE

 

BEDRIJF: Onze opdrachtgever is de ‘Family Office’ van een Rotterdamse ondernemer die een aantal jaar geleden zijn bedrijf aan ‘private equity’ heeft verkocht. Met deze succesvolle ‘exit’ is de basis gelegd voor een snelgroeiende investeringsportefeuille, die inmiddels bestaat uit diverse meerderheidsbelangen in middelgrote bedrijven, deelnames in startups en eigen vastgoedprojecten, in zowel binnen- als buitenland. Deze portefeuille wordt samen met de eigenaar door een klein team ontwikkeld en beheerd, waarbij de verdere groei zich vooral richt op deelnames in consument en e-commerce gerelateerde bedrijven.

VACATURE: Vanwege de voornoemde groei, zoekt onze opdrachtgever een ambitieuze Associate of Analist(e) die over de benodigde ervaring beschikt om het portefeuillemanagementteam succesvol te kunnen versterken. Met als de belangrijkste taken  het:

  • Actief bijdragen aan het identificeren en uitwerken van nieuwe investeringsprojecten (‘deal sourcing’);   

  • Helpen uitvoeren van het gehele transactieproces vanaf het eerste contact tot aan succesvolle integratie in de portefeuille (‘deal execution’);

  • Voorbereiden van diverse marktonderzoeken, investeringsanalyses en managementrapportages, om bij te dragen aan een optimale bedrijfsvoering, op zowel deelneming-, project en portefeuilleniveau; 

  • Adequaat oppakken van diverse zaken, die zich voordoen in een ondernemende ‘Family Office’ omgeving.

POSITIE: In deze rol rapporteer je aan de Investment Director, werkt je veel samen met het Finance Team en heb je zeer regelmatig contact met het management van de bedrijven waarin wordt deelgenomen.

GEWENSTE PROFIEL: Je komt het beste tot je recht in een klein team, waarin zeer ondernemend wordt gedacht, beslissingen snel worden genomen, projecten zich vaak tegelijkertijd voordoen, zaken onderling worden afgestemd en pragmatisch wordt samengewerkt, vanuit het streven naar een even succesvolle als aangename teaminspanning. Je staat bekend als iemand die altijd in mogelijkheden denkt, waarbij je initiatief durft te nemen en van aanpakken weet, zodra de situatie dat vergt.  Daarnaast ben je iemand die: 

  • Over een uitstekend gevoel voor cijfers beschikt, met oog voor zowel het detail als de grote lijnen, waarmee je vanuit inzicht en inhoud, de gewenste informatie weet te vinden en te duiden;

  • Goed in staat bent om een boodschap over te brengen, waarbij je prettig bent in de omgang, je makkelijk onder anderen beweegt, helder communiceert en goede relaties weet te ontwikkelen;

  • Overtuigend te werk gaat, op een doordachte en pragmatische manier waarbij je de juiste prioriteit stelt, verantwoordelijkheden neemt en onder druk ook goed weet te functioneren; 

  • Naast een afgeronde opleiding op master of post-master niveau (MSc/MBA/RA/RC/MBA/RV) over meer dan gemiddelde affiniteit met fiscaal-juridische zaken en financieringsbeleid beschikt.

 

Vanzelfsprekend beschik je hierbij over relevante ervaring je al tijdens je studie en vervolgens in je eerste baan hebt opgedaan. Bij voorkeur als Associate of Analist(e) in een vergelijkbare omgeving, waaronder Private Equity, Corporate Finance, M&A, Business Development, Strategic Consulting of Transaction Services.

AANBIEDING: Een uitgelezen stap voor iemand die directe management en investeringsbetrokkenheid zoekt in een klein en kapitaalkrachtig bedrijf met ambitieuze groeiplannen en een actief ‘buy & build’ beleid. De sfeer in het team is open en informeel, waarbij er sprake is een hoge mate van vrijheid en flexibiliteit en waarbij er zeker hard aangepakt wordt als het even moet. Het beloningspakket voor deze functie is zonder meer marktconform en de doorgroeimogelijkheden tegelijkertijd zeer aantrekkelijk en divers. 

MEER WETEN? Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature en wil je die nader bespreken? Neem dan contact op met Jasper Ligtenberg op 06 56050295 (op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 8 uur). Je kunt ook een email sturen naar response@jobsat.support onder vermelding van de vacature en het mobiele nummer waarop je bent te bereiken. Hij belt je dan zo snel mogelijk terug.

DIRECT SOLLICITEREN? Gebruik bovenstaande knop om je te registreren en jouw CV (in Word) toe te sturen, bij voorkeur aangevuld met een motivatie en een overzicht van jouw huidige salarispakket. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek kunnen deel uitmaken van het verdere selectieproces.

PRIVACY: Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze opdracht vertrouwelijk en exclusief door ons verzorgd. Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens hierbij strikt vertrouwelijk door ons behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page