top of page
Logo Rotrip_edited.png

GROUP CONTROLLER - ROTTERDAM

UITDAGING:

Een uitgelezen kans voor een accountant op manager niveau die de overstap wil maken naar een klein en slagvaardig team dat een directe betrokkenheid heeft met een groot aantal snelgroeiende deelnemingen en succesvolle investeringen, in een zeer ondernemende omgeving die zich kenmerkt door ‘buy and build’.

OPDRACHTGEVER: 

Rotrip Europe BV (Rotrip) is de investeringsmaatschappij van de familie Romeijn, die  recentelijk aanzienlijk gegroeid is na de verkoop van het meerderheidsbelang in haar grootste deelneming, de Sunweb Group. Daarnaast heeft Rotrip de afgelopen jaren de basis gelegd voor (onder meer) een nieuw touroperating bedrijf voor busreizen en een aanzienlijke vastgoedportefeuille (zowel ontwikkeling als beheer). Het management hiervan wordt verzorgd door een klein slagvaardig team, vanuit de ‘family office’ dat gevestigd is in Rotterdam. ie voor meer informatie ook de website: www.rotrip.nl

VACATURE: 

Ter uitbreiding van dit team zoekt Rotrip een ervaren ‘Big 4’ accountant die er voor zorgdraagt dat de gehele rapportage- en consolidatiefunctie voor deze portefeuille (momenteel zo’n 40 entiteiten) zo goed mogelijk wordt uitgevoerd en gewaarborgd. Als Group controller ben je onder meer verantwoordelijk voor het:

 • Verzorgen van het financiële planning, rapportage, analyse en consolidatie proces;

 • Coördineren van de auditprocessen en voorbereiden van de verslaglegging;

 • Fungeren als financiële aanspreekpunt voor de verschillende deelnemingen;

 • Bieden van ondersteuning op het gebied van financiële beheersing en beleidsvoering;

 • Bijdragen aan de voorbereiding en verdere afwikkeling van transacties;

 • Onderhouden van interne en externe contacten (deelnemingen, accountants en dergelijke).

 

POSITIE: 

In deze rol werk je nauw samen met het financieel management van de betreffende deelnemingen en rapporteer je aan de Finance & Investment Manager van Rotrip. 

AANBIEDING:

Een aantrekkelijke stap voor een ervaren accountant die actief betrokken wil zijn bij het managen van een snelgroeiende investeringsportefeuille en zich verder wil ontwikkelen op het gebied van het financiële beheer en de rapportage daarvan. De beloning voor deze functie is uitstekend, met de mogelijkheid om 4 dagen per week te werken en het geboden loopbaanperspectief is zowel uitdagend als divers.

 

SELECTIE CRITERIA:

Als  geschikte kandidaat kom je het beste tot je recht in een klein en slagvaardig team, waarin je zelfstandig te werk gaat, altijd hoogwaardig werk wordt geleverd, beslissingen snel genomen worden, verschillende investeringsprojecten elkaar snel opvolgen en je de ruimte krijgt om initiatief te nemen. Daarnaast ben je iemand die:

 • Planmatig en doortastend te werk gaat, waarbij je de juiste prioriteiten stelt en verantwoordelijkheden neemt, om zaken zo efficiënt mogelijk aan te pakken en onder druk ook goed te functioneren;

 • Analytisch zeer sterk is ontwikkeld, conceptueel denkt en oplossingsgericht te werk gaat, aan de hand van een pragmatische aanpak en een uitstekend begrip van zaken;

 • Helder communiceert, weet waar het over gaat en prettig in de omgang is, waardoor je stevig in je schoenen staat, goede relaties ontwikkelt en je makkelijk in diverse omstandigheden begeeft;

 • Naast financieel management ook goed thuis is in fiscale zaken en ‘online’ gegevensverwerking;

 • Die over aantoonbare affiniteit met investeren beschikt (aandelen, vastgoed, private equity, e.d.).

 

Als geschikte kandidaat ligt jouw basis in de ‘big 4’ accountancy (RA), behoor je tot de beteren van de klas en beschik je over zo’n 5 tot 7 jaar controle,  rapportage en consolidatie ervaring, die je hebt opgedaan in een internationale praktijk en bij het voorbereiden en afwikkelen van financiële transacties.

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010-2887658 of 06-56050295 (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@jobsat.support onder vermelding van de vacaturetitel. 

 

DIRECT SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop om je te registreren en jouw CV (in Word) toe te sturen, bij voorkeur aangevuld met een motivatie en een overzicht van jouw huidige salarispakket. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek kunnen deel uitmaken van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page