top of page
Logo Kapitaal op Maat_edited.png

VACATURE: Een uitdagende eerste of tweede stap voor een jonge professional die actief bij wil dragen aan verdere ontwikkeling van het operationele team van een snelgroeiend ‘Fintech’ bedrijf in Rotterdam.

PROFESSIONAL FUNDING OPERATIONS - ‘FINTECH’

3 Tot 5 dagen per week 

 

ONZE OPDRACHTGEVER: Kapitaal op Maat (KOM) is een vooruitstrevend en snelgroeiend FinTech bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld als een marktbepalende speler op het gebied van non-bancaire financiering aan MKB ondernemers. Met behulp van een zelf ontwikkeld ‘crowd funding’ platform dat daarin geïnteresseerde beleggers de mogelijkheid biedt om meer rendement te behalen op hun investeringen, waarmee KOM als een van de eersten de daarvoor benodigde AFM vergunningen heeft verkregen. Zo heeft KOM al zo’n 650 financieringen verstrekt van gemiddeld € 120.000 per project en is het de bedoeling om dit aantal steeds sneller te laten groeien. Aan de hand van een ambitieuze ‘buy & build’ strategie, die inmiddels heeft geresulteerd in de overname van Capital Circle eerder dit jaar. Voor meer informatie over KOM, verwijzen we je graag naar hun website: www.kapitaalopmaat.nl.

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING: Om hun Funding Operations Team te versterken, zoekt KOM in ieder geval twee praktisch en commercieel ingestelde professionals die zich willen richten op de beoordeling en afhandeling van financieringsaanvragen door ondernemers. Daarmee ben je (mede-)verantwoordelijk voor het:

 • Begeleiden van de binnenkomende financieringsaanvragen door ondernemers;

 • Voorbereiden van de daarvoor benodigde toetsing, contracten, documentatie en zekerheden;

 • Interesseren van investeerders in de projecten die op het platform worden gepubliceerd;

 • Onderhouden van contacten met de betrokken ondernemers, zolang de financiering loopt;

 • Informeren van beleggers over de voortgang van projecten waarin zij hebben geïnvesteerd;

 • Waarborgen een goede administratie, rapportage en aflossing van verstrekte financieringen;

 • Door ontwikkelen van nog efficiëntere aanvraag-, toetsings- en afhandelingsprocessen.

 

POSITIE: In deze veelzijdige functie rapporteer je aan de Funding Operations Manager en werk je nauw samen met zowel de Directie als de rest van het team (7 medewerkers), met als vaste standplaats het kantoor van KOM in Rotterdam. En als je wilt, is het ook mogelijk om dat gedeeltelijk vanuit huis te doen. 

 

PROFIEL: Als ideale kandidaat kom je het beste tot jouw recht in een kleinere organisatie (‘scale-up’) waarin zeken vooral pragmatisch en groeigericht wordt aangepakt. En waarin je al direct de gelegenheid krijgt om mee te werken aan de continue verbetering van het platform en werkwijzen die KOM hanteert. Daarnaast ben je iemand die:

 • Erom bekend staat dat je zaken altijd goed voor elkaar hebt, aan de hand van een oplossingsgerichte aanpak, duidelijke afspraken en een samenwerking waarmee je verwachtingen overtreft;

 • Prettig is in de omgang, direct en duidelijk communiceert en daarmee goede relaties ontwikkelt;

 • Uitstekend in staat is om zelfstandig te werken, en daarbij ook hulp te vragen als het nodig is;

 • Zowel cijfermatig als procesgericht is ingesteld, en zich makkelijk nieuwe vaardigheden eigen maakt;

 • Bij voorkeur al 1 á 2 jaar relevante ervaring heeft opgedaan, al tijdens je studie of net daarna;

 • Bovengemiddelde affiniteit heeft met een ‘Tech savvy’ werkzaamheden en bij voorkeur een relevante Bachelor opleiding heeft afgerond (HBO/Unversitair).

AANBOD: Naast een competitief salaris van €2.800 tot €3.600 (exclusief bonus) dat afhankelijk is van jouw ervaring beidt KOM je ook een uitstekend loopbaanperspectief dat bepaald wordt door de snelheid waarmee je jezelf weet te ontwikkelen. Waarbij je deel uitmaakt van een hecht en informeel team, in een snelgroeiende onderneming die zich kenmerkt door eigenzinnige vernieuwingsdrang en de ambitie heeft om verder door te groeien tot een internationale speler van formaat.

GEINTERESSEERD? Voor vragen over deze vacature kun je rechtstreeks contact opnemen met Jasper Ligtenberg op zijn mobiele nummer +31656050295 (op werkdagen van 8 tot 8) of een email sturen naar response@ligtenberg.info. Hij staat je dan graag persoonlijk en discreet te woord.

SOLLICITEER DIRECT: Als je direct wilt solliciteren, reageer dan met bovenstaande knop en voeg dan jouw CV met een korte motivatie toe (in Word) , waarna we je zo snel mogelijk informeren over het vervolgtraject in deze procedure.

 

PRIVACY: Vanzelfsprekend behandelen we jouw reactie op strikt vertrouwelijk en delen wij geen enkele informatie met de opdrachtgever of anderen, zonder jouw uitdrukkelijke toestemming daartoe.

bottom of page