top of page

HILL International -  Aankomend Partner - Rotterdam / Benelux

BELOFTE

Volgende stap voor ondernemende en 'handson' professional met recruitment, assessment en/of development ervaring, die als uitdagende gesprekspartner van ervaren professionals en internationale opdrachtgevers het verschil weet te maken in het gezamenlijk ontwikkelen en borgen van waardevolle en duurzame opdrachtrelaties in de Benelux. 

ONZE OPDRACHTGEVER 

Als een van de eerste HR-consultancy bedrijven die zich gespecialiseerd heeft in Centraal- en Oost-Europa, heeft HILL International sinds  'de val van de muur' in 1989 meer dan 30 vestigingen geopend in 20 landen, waaronder sinds 2008 ook in de Benelux.

 

FILOSOFIE

Sinds de oprichting in 1975 in Wenen, werkt HILL International al vanuit de gedachte dat het goed kunnen beoordelen van de competenties van professionals de basis vormt voor optimale dienstverlening. Dit heeft onder meer geleid tot de ontwikkeling van de HILL Competence Analysis©, een wetenschappelijk onderbouwde methode die inmiddels door meer dan 200 consultants wordt gebruikt voor selectie en ontwikkel doeleinden.

BENELUX REGIO

Sinds 2008 is HILL International ook in de Benelux actief voor een groeiend aantal bedrijven, die zij adviseren en ondersteunen op het gebied van de instroom (werving en selectie) en doorstroom (opvolging en ontwikkeling) met een specialisatie gericht op ervaren professionals op zowel staf, management als directie niveau. HILL Benelux richt zich hierbij vooral op de eigenaren, directies en managementteams van middelgrote en multinationale bedrijven, die snel groeien en zich internationaal willen uitbreiden.

 

VACATURE 

Wij zoeken wij een ervaren Consultant, die succesvol bij kan dragen aan de ambitieuze groeiplannen die HILL International in de Benelux heeft, die daarvoor bereid is om vanuit Rotterdam te werken en die (op termijn) ook Partner wil worden in het bedrijf.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Je draagt actief bij aan de uitbreiding van onze klantenportefeuille, de uitvoer van opdrachten (zelfstandig in de Benelux of als projectleider daarbuiten) en de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Daarnaast start je zo snel mogelijk met het opzetten van jouw eigen team of een nieuw kantoor in Amsterdam, Antwerpen of Brussel.

PROFIEL

Je bent een prettige en deskundige gesprekspartner, die zich gemakkelijk en goed in de positie van anderen verplaatst, situaties snel doorgrondt en op basis daarvan de juiste adviezen geeft, aan zowel klanten als aan kandidaten op diverse ervaringsniveaus. Daarnaast  ben je ondernemend ingesteld en denk je in kansen, die je vervolgens succesvol weet te benutten door initiatief te nemen. Vanzelfsprekend werk je goed in teamverband en ben je in staat zowel kandidaten als opdrachtgevers snel en boven verwachting tevreden te stellen.  Ook beschik je over relevante ervaring in het vakgebied, die je bij voorkeur hebt opgedaan in een internationale en commerciële omgeving. Daarnaast beheers je meerdere talen en heb je een relevante universitaire opleiding afgerond. Ervaring met het gebruik van assessments of de bemiddeling van interim management is een voordeel.

AANBOD

Een aantrekkelijke vervolgstap voor een professional die internationaal, ondernemend en innovatief wil werken binnen een kleiner bureau met ambitie. De arbeidsvoorwaarden zijn uitdagend met de mogelijkheid om te participeren. Part-time en flexibel werken is mogelijk.

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010 - 2887658  (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@jobsat.support omnder vermelding van de vacaturetitel. 

 

DIRECT SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop om je te registreren en jouw CV (in Word) toe te sturen, bij voorkeur aangevuld met een motivatie, indicatie van salariswensen en een korte toelichting van jouw sterkste kanten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek kunnen deel uitmaken van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page