top of page
Logo Bookies Hair Supplies.webp

VACATURE: Uitdagende vervolgstap voor ‘eigenzinnige’ en vooral groeigerichte marketing professional met managementervaring die over grote affiniteit met ‘high-end haircare’ salons en merken beschikt.

ERVAREN MARKETING MANAGER MET FLAIR - ROTTERDAM

 

ONZE OPDRACHTGEVER: Bookies Hair Supplies is een van de grootse Nederlandse distribiteurs van ‘high-end haircare’ producten, waaronder die van de merken van KEVIN.MURPHY, COLOR.ME, K18 en SHOWPONY. Het bedrijf bestaat sinds 2009 en is begin 2022 overgenomen door de huidige eigenaar, met de bedoeling om de organisatie versneld te laten groeien. Vooral door het aantal klanten (salons) te vergroten, het ‘kleur’ segment uit te breiden, nieuwe merken te lanceren, de e-commerce functie te intensiveren en daarbij ook een hogere toegevoegde waarde per consument, salon, product en merk te realiseren. Dit in combinatie met de verdere verbetering van de operationele gang van zaken en versterking van de teams die daarvoor verantwoordelijk zijn, waaronder Marketing en Online-Sales. 

Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de website: www.bookieshairsupplies.nl

 

VACATURERecent heeft de Directie besloten om een nieuwe Marketing Manager te werven, die het voortouw neemt in de verdere ontwikkeling van de marketingfunctie (online als offline) en het team dat daarvoor zorg draagt. Daarmee ben je vooral verantwoordelijk voor het:

  • Ontwikkelen van een ‘eigenzinnige’ en breed gedragen marketingstrategie, waarmee je samen met je collega’s in doelgerichte stappen steeds meer klant-, merk- en ondernemingswaarde te realiseren;

  • Vaststellen en uitvoeren van de marketingagenda die daar per merk voor nodig is, met een optimale inzet van de middelen en mogelijkheden die je hebt, of in aanvulling daarop nog weet te creëren;

  • Ondersteunen en aansturen van de organisatie in het uitdragen van de merkbeleving die daaruit volgt, en daarin ook als rolmodel voor de hele organisatie te fungeren; 

  • Doorlopend evalueren van de marketingresultaten en vertalen daarvan in concrete verbeterplannen, aan de hand van data gedreven analyse en overtuigende onderbouwing;  

  • Aansturen, ontwikkelen en inspireren van het marketing team in het groei- en resultaatgericht werken;

  • Onderzoeken van doelgroep- en markttrends en omzetten daarvan in vernieuwend inzicht en initiatief.

 

POSITIE: In deze veelzijdige functie rapporteer je aan de Funding Operations Manager en werk je nauw samen met zowel de Directie als de rest van het team (7 medewerkers), met als vaste standplaats het kantoor van KOM in Rotterdam. En als je wilt, is het ook mogelijk om dat gedeeltelijk vanuit huis te doen. 

 

AANBOD: Naast een competitief beloningspakket van €5.000 tot €7.000 per maand (exclusief bonus), biedt Bookies je een prettig informele, ondernemende en eigenwijze werksfeer, waarin je ook volop de gelegenheid krijgt om je verder te ontwikkelen, mede gezien de groeiambitie de organisatie heeft en de mate waarin zij die ook daadwerkelijk weten te realiseren.

PROFIEL: Je staat bekend als een groeigerichte en inhoudelijke sterke marketing specialist, die zich in korte tijd succesvol heeft weten te ontwikkelen in de volle breedte van het marketing gebied. Met een ‘hands-on’ aanpak die zich kenmerkt door diepgaand inzicht, uitgesproken visie, vernieuwende ideeën, vereniging van belangen, gedurfde keuzes, analytische onderbouwing, concrete oplossingen, prettige samenwerking en een overtuigende inzet, waarmee je verwachtingen vaak overtreft en aansprekende resultaten weet te boeken. Daarnaast beschik je een aantal jaar leidinggevende ervaring, heb je een relevante opleiding afgerond (Bachelor/Master) en ben je bereid om regelmatig aanwezig te zijn op het hoofdkantoor van Bookies Hair Supplies in Rotterdam.

MEER WETEN? Voor vragen over deze vacature kun je rechtstreeks contact opnemen met Jasper Ligtenberg op zijn mobiele nummer +31656050295 (op werkdagen van 8 tot 8) of een email sturen naar response@ligtenberg.info. Hij staat je dan graag persoonlijk en discreet te woord.

SOLLICITEER DIRECT: Als je direct wilt solliciteren, reageer dan met bovenstaande knop en voeg dan jouw CV met een korte motivatie toe (in Word) , waarna we je zo snel mogelijk informeren over het vervolgtraject in deze procedure.

 

PRIVACY: Vanzelfsprekend behandelen we jouw reactie op strikt vertrouwelijk en delen wij geen enkele informatie met de opdrachtgever of anderen, zonder jouw uitdrukkelijke toestemming daartoe.

bottom of page