top of page
Logo TTS_edited.jpg

ONZE OPDRACHTGEVER: Texo Trade Services (TTS) is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot markt leidende producent en distribiteur van digitaal printbare materialen. Waarbij TTS zoveel mogelijk gebruik maakt van innovatieve en kostenbesparende technologie, in combinatie met gedeeltelijke eigen productie, om ook concurrerend maatwerk te kunnen bieden. Vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht, de vier buitenlandse verkoopvestigingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Italië, en eigen netwerk van agenten bedient TTS daarmee bedrijven die actief zijn in mode, communicatie, interieur en sport, in zo’n 60 landen wereldwijd. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de website: texo-trade.com

LOGISTIEK MANAGER - Moordrecht - ’On-site’

Uitdagende stap voor doel- en resultaatgerichte logistiek specialist die aantoonbaar in staat is om het samen ‘elke dag iets beter’ te doen, als manager van 3 teamleiders en 12 medewerkers..

 

VACATURE: Recent heeft de Directie van TTS besloten om een Logistiek Manager te werven, die de dagelijkse leiding van de logistieke functie kan overnemen van de Operationeel Directeur, zodat deze zich juist meer op ander zaken kan gaan richten. Je wordt daarmee verantwoordelijk voor het:

  • Waarborgen van een optimale gang van zaken en het totaaloverzicht over de afdeling logistiek;

  • Dagdagelijkse aansturen van de teamleiders van Magazijn, Planning &Transport en Productie;

  • Zelf zien en weten aan te pakken van concrete verbeterpunten in de dagelijkse operatie;   

  • Continu verbeteren van aanverwante zaken en processen, waaronder inzet, samenwerking, kwaliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid, rapportage, veiligheid, klant- en medewerkerstevredenheid;   

  • Coachen, begeleiden, ontwikkelen en zo nodig aanspreken van elke medewerker in je team;

  • Voorbereiden, afstemmen en uitvoeren van de afdelingsplannen, -projecten en -strategie;

  • Tijdig, goed, regelmatig en zorgvuldig afstemmen van relevante zaken, binnen en buiten je team;

  • Fungeren als escalatiepunt voor logistieke kwesties, zodra dat nodig blijkt.

 

POSITIE: Je rapporteert aan de Operationeel Directeur, bent lid van het Operations Team (samen met de Manager Verkoop Binnendienst) en werkt regelmatig samen met de managers van de andere afdelingen, waaronder Inkoop, Marketing en Sales.

 

AANBOD: Het salaris voor deze functie ligt tussen €4.500 en €6.000 per maand (exclusief bonus) en is afhankelijk van je huidige geschiktheid en toekomstige potentieel om door te groeien tot MT-niveau. Daarnaast biedt TTS een ondernemende, pragmatische en informele werkomgeving, waarin het juist gewaardeerd wordt om regelmatig het initiatief te nemen. Vanuit de bedoeling om het samen steeds iets beter te doen, jezelf te blijven ontwikkelen en iedereen bij te laten dragen aan de succesvolle realisatie van al de ambitieuze groeiplannen die TTS nog heeft.

 

PROFIEL: Je staat bekend als iemand die weet wat er speelt op de vloer en de rest van de organisatie,  en die zonder meer in staat is om de logistieke functie continue te verbeteren. Met een aanpak die zich kenmerkt door duidelijke richting, concrete afspraken, doelgerichte aansturing, actieve betrokkenheid en opvolging, alerte observatie, scherpe analyse, eigen visie, uitgesproken mening, besluitvaardigheid, en vooral ook overtuigend initiatief. Daarnaast sta je er om bekend dat je de verantwoordelijk over het gehele logistieke proces durft te nemen. Waarbij je de resultaten die je nastreeft ook succesvol weet te realiseren door een optimale samenwerking te creëren, binnen en buiten je eigen team.

 

SELECTIE CRITERIA: Je beschikt over de nodige leidinggevende ervaring, die je bij voorkeur hebt  opgedaan in een complexe voorraad gedreven omgeving waarin continue verbetering succesbepalend is. Daarnaast beschik je over een bovengemiddeld analytisch vermogen, heb je een relevante bachelor opleiding (HBO/Universitair) afgerond en ben je bereid om dagelijks aanwezig te zijn in Moordrecht.

MEER WETEN? Voor vragen over deze vacature kun je rechtstreeks contact opnemen met Jasper Ligtenberg op zijn mobiele nummer +31656050295 (op werkdagen van 8 tot 8) of een email sturen naar response@ligtenberg.info. Hij staat je dan graag persoonlijk en discreet te woord.

SOLLICITEER DIRECT: Als je direct wilt solliciteren, reageer dan met bovenstaande knop en voeg dan jouw CV met een korte motivatie toe (in Word) , waarna we je zo snel mogelijk informeren over het vervolgtraject in deze procedure.

PRIVACY: De Directie van TTS heeft ons gevraagd de werving en voorselectie voor deze vacature te verzorgen. Een oriënterend gesprek met een van onze consultants maakt deel uit van het selectieproces. We staan ervoor in dat jouw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld en zonder jouw toestemming daarvoor nooit met anderen worden gedeeld.

bottom of page