top of page
Logo TTS_edited.jpg

ONZE OPDRACHTGEVER: Texo Trade Services (TTS) is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot markt leidende producent en distribiteur van digitaal printbare materialen. Waarbij TTS zoveel mogelijk gebruik maakt van innovatieve en kostenbesparende technologie, in combinatie met gedeeltelijke eigen productie, om ook concurrerend maatwerk te kunnen bieden. Vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht, de vier buitenlandse verkoopvestigingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Italië, en eigen netwerk van agenten bedient TTS daarmee bedrijven die actief zijn in mode, communicatie, interieur en sport, in zo’n 60 landen wereldwijd. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de website: texo-trade.com

LOGISTIEK MANAGER - Moordrecht - ’On-site’

Uitdagende stap voor een doel- en resultaatgerichte logistiek specialist die aantoonbaar in staat is om het samen ‘elke dag iets beter’ te doen, als de manager van een team van 15 medewerkers.

 

VACATURE: Recent heeft de Directie van TTS besloten om een Logistiek Manager te werven, die de dagelijkse leiding van de logistieke functie kan overnemen van de Operationeel Directeur, zodat deze zich juist meer op ander zaken kan gaan richten. Je wordt daarmee verantwoordelijk voor het:

  • Dagelijks aansturen van de managers/teamleiders van Magazijn, Logistiek, Transport en Productie;

  • Continu verbeteren van het proces, op het gebied van (onder andere) inzet, samenwerking, kwaliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid, rapportage, veiligheid, klant- en medewerkerstevredenheid;   

  • Coachen, begeleiden, ontwikkelen en zo nodig aanspreken van elke medewerker in je team;

  • Voorbereiden, afstemmen en succesvol realiseren van de afdelingsprojecten en -strategie;

  • Goed, regelmatig en zorgvuldig afstemmen van relevante zaken, binnen en buiten je team;

  • Fungeren als escalatiepunt voor logistieke kwesties, zodra dat nodig blijkt.

 

POSITIE: Je rapporteert aan de Operationeel Directeur, bent lid van het Operations MT (waaronder ook Inkoop en Binnendienst) en werkt regelmatig samen met de managers van marketing en verkoop.

 

AANBOD: Het salaris voor deze functie ligt tussen €4.500 en €6.000 per maand (exclusief bonus) en is afhankelijk van je ervaring en potentieel. Daarnaast biedt TTS ook een ondernemende, pragmatische en informele werksfeer, waarin het juist gewaardeerd wordt om regelmatig het initiatief te nemen. Vanuit de bedoeling om het samen steeds iets beter te doen, jezelf te blijven ontwikkelen en iedereen bij te laten dragen aan de succesvolle realisatie van al de ambitieuze groeiplannen die TTS heeft.

 

PROFIEL: Je staat bekend als iemand die weet wat er speelt in de organisatie en zonder meer in staat is om daar succesvol op in te spelen. Aan de hand van directe betrokkenheid, heldere communicatie, een eigen mening, duidelijke plannen, concrete besluiten en vooral overtuigend initiatief. Waarbij je de afspraken die je maakt ook zo goed mogelijk weet na te komen, door de optimale samenwerking die je daarvoor weet te creëren in je eigen team. Om in aanmerking te komen heb je in ieder geval de nodige leidinggevende ervaring opgedaan, bij voorkeur in een complexe voorraad gedreven omgeving, waarin continue verbetering ook succesbepalend is. Daarnaast beschik je over een relevante opleiding (op bachelor niveau) en ben je bereid om dagelijks aanwezig te zijn bij TTS in Moordrecht.

MEER WETEN? Voor vragen over deze vacature kun je rechtstreeks contact opnemen met Jasper Ligtenberg op zijn mobiele nummer +31656050295 (op werkdagen van 8 tot 8) of een email sturen naar response@ligtenberg.info. Hij staat je dan graag persoonlijk en discreet te woord.

SOLLICITEER DIRECT: Als je direct wilt solliciteren, reageer dan met bovenstaande knop en voeg dan jouw CV met een korte motivatie toe (in Word) , waarna we je zo snel mogelijk informeren over het vervolgtraject in deze procedure.

PRIVACY: De Directie van TTS heeft ons gevraagd de werving en voorselectie voor deze vacature te verzorgen. Een oriënterend gesprek met een van onze consultants maakt deel uit van het selectieproces. We staan ervoor in dat jouw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld en zonder jouw toestemming daarvoor nooit met anderen worden gedeeld.

bottom of page