top of page
Logo%20Vakanties_edited.jpg

Lead Front-End Developer - Rotterdam

UITDAGING:

Een uitgelezen kans voor een ervaren front-end developer die als inspirator, teamleider en brein achter de front-end development daadwerkelijk bijdraagt aan de verdere groei van een zeer ambitieuze en trendbepalende online reisorganisatie in Rotterdam. 

OPDRACHTGEVER: 

Vakanties.nl is een succesvol online reisbureau dat zich in de afgelopen 21/2 jaar succesvol heeft ontwikkeld tot een trendbepalende speler in de online reiswereld, met de ambitie om haar omzet opnieuw te vertienvoudigen in de komend paar jaar. Dit doet Vakanties.nl door haar klanten de best mogelijke online-ervaring te bieden bij het boeken van hun reis met een eigen platform dat zich richt op het kunnen ‘boeken zonder zoeken’, aan de hand van vergaande personalisering met maximale keuze en flexibiliteit (‘dynamic packaging’). Zie voor meer informatie ook de website: www.vakanties.nl.

 

VACATURE: 

Omdat Vakanties,nl ervoor gekozen heeft om hun website in eigen beheer door te gaan  ontwikkelen, zoeken zij een ervaren Front-End Developer die de trekkersrol hiervoor op zich wil nemen, waarbij je verantwoordelijk voor het:

  • Waarborgen van een optimale gebruikerservaring en websitefunctionaliteit; 

  • Optimaal opbouwen, ontwikkelen en inzetten van een eigen team met 3 tot 5 medewerkers;

  • Ontwikkelen van een eigen agile ontwikkelaanpak, voor maximale output en minimaal beheer;

  • Bijdragen aan de verdere ondernemingsgroei, als dé front-end development expert.

 

POSITIE: 

Samen met jouw team, werk je nauw samen met zowel de gebruikers, als het data en back-end development team, waarbij je rapporteert aan de CTO en werkt in een hippe startup omgeving in hartje Rotterdam.

AANBIEDING:

Naast een informele werksfeer met veel vrijheid en een goed salaris, biedt Vakanties.nl een veelzijdige baan met uitstekend doorgroeiperspectief in een ambitieuze scale-up, die gedreven wordt door de best mogelijke ‘online experience’ en het gebruik van de nieuwste technologie. 

SELECTIE CRITERIA:

Als ideale kandidaat voor deze vacature, kom je het beste tot jouw recht in een informele organisatie, waarin je alle ruimte krijgt om bij te dragen aan het ondernemingssucces. Zeker als je daarbij een voortrekkersrol weet te vervullen een op front-end development gebied aan de hand van een eigen visie, overtuigende keuzes en kort-cyclisch resultaat. Daarnaast ben je iemand die:

  • Zeer goed is in je vak en over meer dan 6 jaar relevante ervaring beschikt in travel of e-commerce;

  • Zich als front-end expert heeft bewezen en over een relevante opleiding (Masterniveau) beschikt;

  • Overtuigend richting geeft en keuzes maakt, vanuit een eigen visie op het vakgebied;

  • Het liefst als meewerkend voorman werkt, aan de hand van concrete doelen en resultaat;

  • Zich thuis voelt in de reiswereld en ervoor kiest om zich voor langere duur te verbinden.

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010 - 2887658  (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@jobsat.support omnder vermelding van de vacaturetitel. 

 

DIRECT SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop om je te registreren en jouw CV (in Word) toe te sturen, bij voorkeur aangevuld met een motivatie en een overzicht van jouw huidige salarispakket. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek kunnen deel uitmaken van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page