top of page
Logo KvdBG.png

Marketing Manager / Regio Veghel, A'dam of R'dam

UITDAGING:

Een aantrekkelijke stap voor een ambitieuze marketeer die toe is aan meer verantwoordelijkheid, met een grote betrokkenheid bij het realiseren van verkoopsucces en bedrijfsresultaat, in een familiebedrijf dat al generaties lang marktbepalend is op het gebied van het verzorgen van evenementen en bieden van gastvrijheid.

 

OPDRACHTGEVER: 

De Koninklijke Van Den Boer Groep (KvdBG) is een van oorsprong Veghels bedrijf dat met zo’n 500 medewerkers jaarlijks vele gevarieerde evenementen verzorgt in zowel Nederland als daarbuiten. Met meer dan 100 jaar historie en het nodige doorzettingsvermogen, hebben zij zich daarmee een vooraanstaande positie weten te verwerven in de hospitality branche, met inmiddels drie onderscheidende merkproposities (Maison van den Boer, O7, FoodforCare) en een uitstekende reputatie die voortkomt uit gastvrijheid, vakmanschap en de liefde voor koken. Zie voor meer informatie ook de website: www.kvdbg.com.

 

VACATURE: 

Om de huidige marketingfunctie verder te versterken, zoekt de KvdBG een allround Marketeer die leidinggeeft aan het marketingteam (groepsniveau) en verantwoordelijkheid neemt voor de verdere versterking van de huidige merkpropositie en optimalisering van de verkoopondersteuning, gericht op groei en internationalisatie. Tot jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behoren het:

 • Het voorbereiden en uitvoeren van de marketingplannen en campagneagenda’s; 

 • Het proactief bijdragen aan een optimaal klantacquisitie en -retentie beleid;

 • Het waarborgen van een optimale ondersteuning van de verkoopteams;

 • Het verzorgen van marketinginformatie aan de hand van gestructureerde markt- en data-analyse;

 • Het actief bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten.

 

POSITIE: 

Je geeft leiding aan het Marketingteam (3 medewerkers), werkt vanuit de groep samen met de Accountmanagers en rapporteert aan de Groepsdirectie, waarbij je in ieder geval een aantal dagen per week op het Hoofdkantoor in Veghel aanwezig bent.

 

AANBIEDING:

De KvdBG biedt hiermee een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en groei, in een bedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, gastvrijheid en naamsbekendheid. Daarnaast biedt de KvdBG een marktconform salaris en een resultaatgerichte bonus. 

SELECTIE CRITERIA:

Als geschikte kandidaat ben je iemand die er altijd naar streeft om de klantverwachtingen te overtreffen, door te willen weten wat er speelt, het initiatief te nemen en in pragmatische oplossingen te denken. Je gaat daarbij graag planmatig te werk, aan de hand van grondige analyse, overtuigende argumentatie en concreet resultaat, waarbij je in goed overleg samenwerkt en makkelijk weet in te spelen op veranderende situaties. Daarnaast:

 • Beschik je over relevante marketingervaring en hebt grote affiniteit met de hospitality branche;

 • Heb je aantoonbare ervaring opgedaan met hedendaagse data-analyse en marktonderzoek;

 • Ben je communicatief zeer vaardig en beweegt je met groot gemak op diverse niveaus;

 • Combineer je een conceptueel denkvermogen met uitstekend analytische vaardigheden;

 • Beschik  je over een uitstekende taalvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal;

 • Heb je een relevante opleiding afgerond en beschikt ten minste over een HBO-denkniveau. 

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010 - 2887658  (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@jobsat.support omnder vermelding van de vacaturetitel. 

 

DIRECT SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop om je te registreren en jouw CV (in Word) toe te sturen, bij voorkeur aangevuld met een motivatie, indicatie van salariswensen en een korte toelichting van jouw sterkste kanten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek kunnen deel uitmaken van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page