top of page
Logo%20Vakanties_edited.jpg

Financial Accountant - Rotterdam

UITDAGING:

Een uitgelezen kans voor een praktisch ingestelde financial die de komende jaren door wil groeien naar de positie van controller met een eigen team en zelfstandig zorg wil dragen voor een zo efficiënt mogelijke administratie en rapportage van een snelgroeiende ‘scale-up’ in Rotterdam

 

OPDRACHTGEVER: 

Vakanties.nl is een snelgroeiend online reisbureau dat zich in de afgelopen 3 jaar heeft ontwikkeld tot een trendbepalende speler in Nederlandse markt die haar omzet wil kunnen vertienvoudigen in de komende jaren. Dit doet Vakanties.nl door haar klanten de best mogelijke online-ervaring te bieden, met een eigen platform waarmee je kunt ‘boeken zonder zoeken’, aan de hand van vergaande personalisering, maximale keuze en optimale flexibiliteit (‘dynamic packaging’). Momenteel wordt de financiële administratie nog door het investeringsbedrijf hierachter (Rotrip Europe) verzorgd, maar om deze verder te stroomlijnen is besloten dat Vakanties,nl dit volledig overneemt.

 

Zie voor meer informatie ook de website: www.vakanties.nl en www.rotrip.nl.

 

VACATURE: 

Vandaar dat Vakanties.nl zoekt naar een praktisch ingestelde financial, die zelfstandig de administratie en rapportage verzorgt en dit ook zo goed mogelijk weet uit te voeren. Je bent daarmee verantwoordelijk voor:

 • Het waarborgen van een hoogwaardige financiële administratie;

 • De efficiënte verwerking van de in- en uitgaande factuurstroom;

 • Effectief crediteurenbeheer, dat optimaal is afgestemd op inkoopbeleid;

 • De juiste voorbereiding van de maandelijkse rapportages;

 • Het fungeren als financieel aanspreekpunt voor de organisatie; 

 • Het verzorgen van administratieve taken voor het investeringsbedrijf.

 

POSITIE: 

In deze rol besteed je het grootste gedeelte van je tijd aan Vakanties.nl, zeker zo’n 3 dagen per week en de resterende tijd aan het investeringsbedrijf, waarbij je rapporteert aan de Group Controller daarvan, die werkt vanuit een kantoor op loopafstand.

 

AANBIEDING:

Naast een informele werksfeer, veel vrijheid en een goed salaris, biedt de combinatie Rotrip Europe en Vakanties.nl je een veelzijdige baan met aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden, waarbij je komt te werken in een hippe en zeer ondernemende ‘scale-up’ omgeving in hartje Rotterdam.

SELECTIE CRITERIA:

Als ideale kandidaat voor deze vacature, kom je het beste tot jouw recht in een informele organisatie, waarin zaken pragmatisch worden aangepakt en je de ruimte krijgt om ook zelf bij te dragen aan het ondernemingssucces. Daarnaast ben je iemand die:

 • Gedreven wordt door passie voor het vak en daarbij ook graag ook zelf het voortouw neemt;

 • Over een uitstekend gevoel voor cijfers beschikt, met oog voor detail en een goede organisatie;

 • Grote affiniteit heeft met software die je daarbij kunt gebruiken (Excel, Power BI, Exact Globe, etc)  

 • Zo’n 3 tot 5 jaar relevante ervaring heeft opgedaan, in een soortgelijke omgeving of accountancy;

 • Over een afgeronde Bachelor opleiding beschikt (bedrijfseconomisch/administratief); 

 • Zich thuis voelt in de reiswereld en ervoor kiest om daarin door te willen groeien.

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010 - 2887658  (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@jobsat.support omnder vermelding van de vacaturetitel. 

 

DIRECT SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop om je te registreren en jouw CV (in Word) toe te sturen, bij voorkeur aangevuld met een motivatie en een overzicht van jouw huidige salarispakket. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek kunnen deel uitmaken van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page