top of page
Picture1_edited.png

PROJECT MANAGER FINANCIERING

‘Fintech’ R’dam

UITDAGING:

Een uitgelezen kans voor een ondernemend ingestelde ‘financial’ die zich in de komende jaren wil ontwikkelen tot hét gezicht en aanspreekpunt van Kapitaal op Maat, een vooruitstrevende pionier op de Nederlandse crowdfunding markt voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering.

 

OPDRACHTGEVER: 

Kapitaal op Maat (KOM) is een vooruitstrevende financiële dienstverlener, die zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een van de meest bepalende spelers in de Top-10 van de Nederlandse crowdfunding markt. Als bankvrij financieringsplatform richt KOM zich vooral op de financiering van MKB ondernemers, in nauwe samenwerking met een netwerk van investeerders die kiezen voor de combinatie van acceptabel risico en rendement. Inmiddels zijn via het platform van KOM zo’n 400 projecten gefinancierd, waarbij het gemiddeld gefinancierde bedrag iets meer dan €100.000 bedraagt. Voor meer informatie hierover, zie: Crowdfunding - KOM.

 

VACATURE: 

Vanwege de groei van het aantal projecten en de toenemende aandacht die de projecten vergen is de Directie van KOM op zoek naar een ondernemend ingestelde ‘financial’, die zich in de komende jaren wil ontwikkelen als hét aanspreekpunt voor de ondernemers die het platform gebruiken.

 

POSITIE: 

Als Project Manager Financiering ben je betrokken bij alle aanvragen die door de ondernemers via het platform worden gedaan. Tot jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behoren dan het:

  • Onder de aandacht brengen van de financieringsmogelijkheden bij MKB ondernemers;

  • Ondersteunen van de geïnteresseerde ondernemers gedurende het aanvraagproces;

  • Waarborgen van een effectief aanvraag- en beoordelings- en verwerkingsproces;

  • Tijdig verkrijgen van de benodigde en toegezegde informatie door de ondernemers;

  • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de ondernemers, totdat de financiering is afgelost.

 

In deze rol rapporteer je aan de Directie, spreek je dagelijks met verschillende ondernemers, werk je nauw samen met de rest van het team en ben je regelmatig te vinden op het KOM kantoor in Rotterdam.

 

AANBIEDING:

Naast een aantrekkelijk salaris en resultaatgerichte bonus, biedt KOM je ook een uitstekend loopbaanperspectief, met de mogelijkheid een eigen team te bouwen naarmate het aantal te financieren projecten verder groeit. Waarbij je komt te werken in een team dat zich kenmerkt door verbondenheid, eigenzinnigheid en vernieuwingsdrang, met de ambitie om op afzienbare termijn door te groeien tot een internationale speler van formaat.

SELECTIE CRITERIA:

Als de ideale kandidaat kom je het beste tot jouw recht in een nog wat kleiner team waarin zaken pragmatisch worden aangepakt, ondernemend denken vanzelfsprekend is en je volop de ruimte krijgt om ook zelf bij te dragen aan het bedrijfssucces. Daarnaast ben je iemand die:

  • Het verhaal achter de cijfers weet te doorzien, vanuit een aantoonbare affiniteit met het MKB bedrijf en de mogelijkheden die je met de combinatie van ‘Social Media’ en ‘Fintech’ daarbij kan bieden;

  • Planmatig denkt en pragmatisch te werk gaat, waarbij je graag het voortouw neemt en erom bekend staat dat je er zo veel mogelijk aan doet om de afspraken die je hebt gemaakt ook na te komen;

  • Prettig en duidelijk communiceert, aan hand van kennis van zaken, een uitstekend inzicht in cijfers en goed gevoel voor het overige dat speelt, inzake de betreffende financieringsaanvragen;

  • Tussen de 1 en 3 jaar werkervaring heeft opgedaan in de financiële dienstverlening of accountancy;

  • Over een afgeronde Bachelor opleiding beschikt (bedrijfseconomisch/administratief).

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010 - 2250405 (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@jobsat.support omnder vermelding van de vacaturetitel. 

 

DIRECT SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop om je te registreren en jouw CV (in Word) toe te sturen, bij voorkeur aangevuld met een motivatie en een overzicht van jouw huidige salarispakket. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek kunnen deel uitmaken van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page