top of page
Logo HelloBUS_edited.jpg

ONZE OPDRACHTGEVER: HelloBUS is opgestart vanuit de overtuiging dat de ‘touringcar’ sector enorm kan worden gemoderniseerd door een platform te ontwikkelen, waarop vraag en aanbod op een veel slimmere manier bij elkaar worden gebracht. Om een aantrekkelijke ‘win-win’ situatie te creëren, waarin het voor de klanten veel makkelijker is om voor de beste prijs een bus te huren en voor de leveranciers om hun omzet en winst te verhogen. Op een zo efficiënt en digitaal mogelijke manier, waardoor het ook  makkelijker is om op te schalen. En zo heeft HelloBUS zich ontwikkeld tot een succesvolle ‘scale-up’ met serieuze groeiambities, in een markt die daar internationaal gezien ook enorme kansen voor biedt.

ONDERNEMENDE TOURINGCAR SPECIALIST - ROTTERDAM

Commercieel Manager met verkoop- en planningservaring in een touringcar bedrijf

 

VACATURE: Om deze ambitie te realiseren, is HelloBUS op zoek naar een touringcar specialist die het voortouw neemt in het continu verbeteren van de samenwerking met de busbedrijven (waarvan wordt ingehuurd) en de ‘win-win’ propositie die daarvoor nodig is. Om de groeipotentie die dat heeft nog beter te benutten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het:  

  • Initiëren van aanverwante groeimogelijkheden, vanuit de expertise die je hebt en weet te ontwikkelen;

  • Optimaliseren van de marge door de touringcars nog slimmer te leren beprijzen en in te huren;

  • Continu verbeteren van de processen die voor de in- en verhuur van touringcars worden gebruikt;

  • Onderhouden van bestaande en ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en leveranciers;

  • Helpen automatiseren en digitaliseren van het in- en verhuurproces, zodat een steeds groter gedeelte daarvan door het ‘platform’ zelf kan worden uitgevoerd.

 

POSITIE: Je werkt nauw samen met de Algemeen Directeur en beide managers van Online Marketing/ Digital Projects en Customer Service, waarbij je zelf als meewerkend voorman leiding geeft aan Sales.

 

AANBOD: Het salaris is op zijn minst marktconform en afhankelijk van de relevante ervaring en de commerciële kwaliteiten waar je over beschikt. Daarnaast kom je te werken in een echte ‘scale-up’ omgeving waarin je je heel snel kunt ontwikkelen, mede door de back-up van een investeerder die zeer goed thuis is in het opzetten en laten groeien van soortgelijke bedrijven in de nationale en internationale reis- en vervoerswereld.

 

PROFIEL: Je staat bekend als iemand die altijd in commerciële mogelijkheden denkt en die ook weet te benutten. Met een doelbewuste aanpak die aanspreekt door relevante kennis, vernieuwende ideeën, doordachte keuzes en overtuigend initiatief. En vooral ook door een aanstekelijk doorzettingsvermogen waarmee je anderen inspireert om de lat steeds hoger te leggen en samen een resultaat te boeken dat verwachtingen overtreft. Naast de nodige ervaring in een busbedrijf of soortgelijke (verhuur-) omgeving, beschik je over een opleiding op HBO/Bachelor niveau en grote affiniteit met het ‘scale-up’ denken.

MEER WETEN? Voor vragen over deze vacature kun je rechtstreeks contact opnemen met Jasper Ligtenberg op zijn mobiele nummer +31656050295 (op werkdagen van 8 tot 8) of een email sturen naar response@ligtenberg.info. Hij staat je dan graag persoonlijk en discreet te woord.

SOLLICITEER DIRECT: Als je direct wilt solliciteren, reageer dan met bovenstaande knop en voeg dan jouw CV met een korte motivatie toe (in Word) , waarna we je zo snel mogelijk informeren over het vervolgtraject in deze procedure.

PRIVACY: HelloBUS heeft ons gevraagd de werving en voorselectie voor deze vacature te verzorgen., waardoor een oriënterend gesprek met een van onze consultants deel uitmaakt van het selectieproces. En waarbij we ervoor instaan dat jouw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld en zonder jouw toestemming daarvoor nooit met anderen worden gedeeld.

bottom of page