top of page

EXPERTIZED! - ASSOCIATE PARTNER

BELOFTE: Een uitdagende vervolgstap voor een ervaren consultant of manager die als Partner toe wil treden tot een succesvol en snelgroeiend bureau met een buitengewone waarde propositie voor de ontwikkeling van het ‘professionals’ segment binnen vooraanstaande multinationals. Met als standplaats Rotterdam / Den Haag en als werkveld heel Europa.

TYPERENDE QUOTE: “Een van de belangrijkste bronnen van waarde-creatie waarover een bedrijf beschikt, is de expertise van specialisten. Zet deze centraal binnen de kernactiviteit van het bedrijf” zo zegt Jan Valcke, Partner van Expertized!. 

ONZE OPDRACHTGEVER: Het bureau Expertized! werkt vanuit de overtuiging dat je experts en hun organisaties kunt laten floreren door ongebruikt potentieel te ontsluiten, omdat mensen met ‘hart voor de inhoud’ (experts) waarde kunnen toevoegen aan de hand van hun expertise en slagkracht, gericht op intensieve samenwerking en concreet resultaat. Sinds hun start in 2014 heeft Expertized! inmiddels tientallen programma’s succesvol afgerond met een team van zo’n 15 Associés en twee Partners die het bureau samen aansturen. Dit betreft een serie uiteenlopende expert programma’s voor aansprekende bedrijven zoals Achmea, Danone, Phillips, Lely en Unilever.  Als gevolg van het aanslaande succes van de propositie en de daardoor groeiende opdrachtenportefeuille is Expertized! op zoek naar een derde Partner om het bureau duurzaam te versterken, met de bedoeling om direct of binnen het eerste jaar als gelijkwaardig Partner toe te treden.

 

VACATURE: Als (Associate) Partner van Expertized! ben je project- en resultaatverantwoordelijk en lever je een aanzienlijke bijdrage aan de groei die Expertized! binnen de komende jaren wil realiseren, ofwel een omzetverdubbeling in 2 jaar. Dit doe je door nieuwe klantrelaties te ontwikkelen en bestaande klantrelaties uit te bouwen, jouw projecten boven verwachting goed af te ronden en het gedachtengoed achter Expertized! actief op de kaart te helpen zetten, als een van de drie ‘gezichten’ van het bureau. Tot jouw overige verantwoordelijkheden behoren het:

  • In overleg treden met senior management om behoeftes en mogelijkheden op expert gebied bloot te leggen, binnen middelgrote en grote multinationale klantorganisaties zowel in binnen- als buitenland;

  • Verzorgen van acquisitie en relatiemanagement om de opdrachtenportefeuille duurzaam uit te bouwen;

  • Voorbereiden en sluiten van contracten, inclusief projectplanning, gezamenlijke inzet en beoogd resultaat;

  • Uitvoeren en begeleiden van projecten, in samenwerking met opdrachtgevers, Partners en Associés;

  • Mede-ontwikkelen van de Expertized! propositie en het Associate Netwerk.    

 

POSITIE: In deze functie werk je nauw samen met de oprichter en een tweede partner van het bureau, met de bedoeling om zo snel mogelijk toe te treden als gelijkwaardige Partner.

AANBOD: Met deze functie biedt Expertized! een uitgelezen mogelijkheid om toe te kunnen treden in een snelgroeiend en ambitieus bureau, dat beschikt over een bijzondere en aantoonbaar succesvolle waarde propositie voor de ontwikkeling van het ‘professionals’ segment binnen vooraanstaande multinationals. Naast een ondernemende en professionele werkkring, biedt Expertized! ook uitdagende en inspirerende werksfeer waarin zaken pragmatisch en resultaatgericht worden aangepakt, met veel oog voor klantgerichtheid, innovatie en natuurlijk de ‘expert’ beleving. Behalve een marktconforme beloning biedt Expertized! daarbij een aantrekkelijke regeling om direct of op korte termijn Partner te worden van een snelgroeiend en succesvol bureau.

 

PROFIEL: Als geschikte kandidaat ben je een succesvolle professional, met hart voor expertise en de toegevoegde waarde die experts daarmee kunnen bieden in elke organisatie. Je bent ook uitstekend in staat om klanten langdurig aan je te binden, door de inspirerende manier waarop je zaken aanpakt, samenwerkt en resultaten boekt. Je bent collegiaal ingesteld, neemt initiatief en durft je zo nodig ook buiten de gebaande paden te wagen voor het gewenste resultaat. Vanzelfsprekend beschik je over aantoonbare commerciële slagkracht en succesvolle ervaring met het initiëren, leiden en afronden van (multinationale) veranderingstrajecten, van klein tot groot. Relevante ervaring hiermee buiten een van de voor Expertized! meest bekende sectoren (Food en FMCG), kan een voordeel zijn. Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je zo’n 10 jaar relevante ervaring opgedaan, beschik je over een universitair denkniveau, ben je bereid om ook internationaal te werken en beheers je in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal op een uitstekend niveau.

 

EIGEN INBRENG: Deze functie leent zich uitstekend voor iemand die over een eigen netwerk en opdrachtportefeuille beschikt, om die als onderdeel van de Expertized! propositie in te brengen en een gelijkwaardige start als Partner te borgen.

MEER WETEN? Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 0656050295 (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@ligtenberg.info onder vermelding van de vacaturetitel. 

 

DIRECT SOLLICITEREN? Gebruik bovenstaande knop om je te registreren en jouw CV (in Word) toe te sturen, bij voorkeur aangevuld met een motivatie, indicatie van salariswensen en een korte toelichting van jouw sterkste kanten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek kunnen deel uitmaken van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY: Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk door ons behandeld en zonder jouw toestemming daartoe nooit met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page