top of page
Logo Takko.png

UITDAGING 

Een aantrekkelijke vervolgstap voor een ‘hands-on’ en ‘business’ gerichte professional die toe is aan een volgende stap als financieel manager (Lid MT) voor een markt leidende internationale fashion discounter, met een standplaats in het oosten van Nederland.

TAKKO Fashion - FINANCE MANAGER NL/BE - Oldenzaal

 

ONZE OPDRACHTGEVER

Takko Fashion is Europees marktleider in de ‘value fashion retail’ met zo’n 1.900 winkels verspreid over 17 landen in Europa, waarvan meer dan 120 in Nederland en België. Het succes van Takko is gebaseerd op een uitdagende propositie van lage prijzen met goede kwaliteit en prettige winkelervaring, in combinatie met een doordachte locatie en expansie strategie. Daarnaast komt het succes voort uit een collegiale en coöperatieve sfeer die gericht is op groei en ‘smart discounting’.

VACATURE 

Als gevolg van het aanstaande vertrek van de huidige Finance Manager voor Nederland en België, is Takko Fashion op zoek naar een opvolger die als lid van het Management Team (NL/BE) verantwoordelijk is voor alle financiële en salariszaken in beide landen. Tot jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behoren:

 • Financiële planning, administratie, salarisadministratie, analyse, rapportage en controle;

 • Management van het administratie en salaris team (5 medewerkers).

 • Maandelijkse/jaarlijkse afsluiting en groepsrapportages;

 • Cashmanagement en reconciliatie kassasystemen

 • Verzorgen van relevante managementinformatie;

 • Externe relaties met accountants, adviseurs en regelgevende instellingen;

 • Interne controle en procesverbetering.

POSITIE 

De standplaats is Oldenzaal, waarbij je als lid van het Management Team nauw samenwerkt met de Manager Retail en direct rapporteert aan de ‘Head of Finance International’ die kantoor houdt in Wenen.

SELECTIE CRITERIA

Als persoon kom je het best tot jouw recht in een ‘hands-on’ en resultaat gedreven omgeving, waarin je als business partner kunt bijdragen aan een optimale prestatie van het hele bedrijf, terwijl je ervoor gaat om deadlines te halen en regelmatig verwachtingen te overtreffen. Tegelijkertijd ben je gemakkelijk in de omgang en geef je graag het goede voorbeeld, waarbij je altijd goed georganiseerd, initiatiefrijk en teamgericht te werk gaat. Daarnaast beschik je over:

 • 10 Jaar relevante ervaring waarvan zo’n 5 als manager in een internationale omgeving;

 • Grote affiniteit met lage-marge/hoog-volume business, zoals retail. Ervaring in de audit is een pre;  

 • Aantoonbare ervaring met groepsrapportage, salarisadministratie en procesoptimalisatie in NL/BE;

 • Uitstekende communicatieve, analytische en onderhandelingsvaardigheden;

 • Afgeronde bedrijfseconomische opleiding op universitair niveau;

 • Uitstekende spreadsheetervaring en ERP-kennis (SAP Finance);

 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse als de Engelse en/of Duitse taal.  

Je bent bereid in Oldenzaal te werken en zo nodig op een bereisbare afstand te gaan wonen.

AANBIEDING 

Takko Fashion biedt hiermee een buitengewone mogelijkheid om een volgende stap te maken in de multinationale retail industrie, met de mogelijkheid om op termijn jouw verantwoordelijkheden verder uit te breiden. Daarnaast biedt Takko Fashion een prettige en informele werksfeer binnen een klein hoofdkantoor, aangevuld met een competitief salaris, bonus en bedrijfsautoregeling.

 

 

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010 - 2887358  (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@ligtenberg.info onder vermelding van de vacaturetitel. 

 

SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop of stuur een naar response@ligtenberg.info onder vermelding van de vacaturetitel aangevuld met jouw CV en motivatie (bij voorkeur in word), een indicatie van jouw salariswensen en een korte omschrijving van het soort relatie netwerk waarover je beschikt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek maken deel uit van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Conform de daarvoor geldende regelgeving, behandelen wij jouw kandidatuur op een strikt vertrouwelijk, waarbij we jouw gegevens nooit met anderen zullen delen zonder jouw toestemming daartoe. Voor het overige worden jouw gegevens uitsluitend bewaard voor toekomstige referentie en ons eigen onderzoeksdoeleinden.

bottom of page