top of page

Fresh 'n Rebel - International Marketing Coordinator - Rotterdam

BELOFTE

Aantrekkelijke stap voor een jonge marketing professional, die als 'spin in het web' de marketing activiteiten wil coördineren, van een typisch Rotterdams bedrijf dat met veel succes een nieuw en hip merk heeft geïntroduceerd in de Europese Consumer Electronics markt en dit ook snel verder wil laten groeien.

ONZE OPDRACHTGEVER

Fresh ’n Rebel is een nieuw merk dat 3 jaar geleden door Sitecom volledig in eigen huis is ontwikkeld en zichzelf inmiddels succesvol bewezen heeft. Fresh ’n Rebel richt zich op de markt van accessoires voor smartphones en tablets (Consumer Electronics), met een assortiment dat bepaald wordt door een conceptmatige benadering (mode en beleving) in plaats van productmatige benadering op basis van specificaties. De omzet van Fresh ’n Rebel bedraagt inmiddels zo’n €15 miljoen en wordt voornamelijk gerealiseerd door directe en indirecte verkoop in het telecomkanaal en het retailkanaal in 6 landen. Voor volgend jaar wordt een omzet van zo’n €25 miljoen verwacht. Binnen de gehele Fresh ’n Rebel organisatie zijn inmiddels 50 man actief, waarvan 35 op het hoofdkantoor in Rotterdam en 15 verspreid over Europa.

 

VACATURE

Deze functie is bedoeld om de samenwerking tussen de internationale salesteams en de eigen marketingstudio (met 4 medewerkers) verder te versterken en zodoende succesvol bij te dragen aan de groeiplannen die Fresh ’n Rebel binnen Europa heeft. Dit doe je door het merk nog beter op de kaart te helpen zetten (in samenwerking met het management en de salesteams), met behulp van het ontwikkelen en waarborgen van de marketing ondersteuning die daar, zowel online als offline, voor nodig is. In deze functie rapporteer je aan de General Manager en tot jouw overige verantwoordelijkheden behoren het:

 • Opstellen van het marketingplan en realiseren daarvan met doordachte en realistische marketingagenda;

 • Doelmatig beheren van het marketingbudget, zowel intern als in samenwerking met retailers en distributeurs;

 • Uitdragen van merkbeleving, als marketing spreekbuis naar de klant, distribiteurs en salesteams (6 landen);

 • Verzorgen van promotieactiviteiten, waaronder beurzen, productpresentaties en Retail campagnes;

 • Voorbereiden van productintroducties en het ondersteunen van distribiteurs en lokale salesteams daarbij;

 • Het ontwikkelen van een succesvolle internationale on- en offline marketingstrategie;

 • Bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve ‘point-of-sales’-materialen en verkoopconcepten.

 

PROFIEL 

Als geschikte kandidaat voor deze functie ben je iemand die:

 • Uitstekend in staat is om diverse projecten en campagnes tegelijkertijd aan te sturen en af te ronden, waarbij je rekening houdt met de middelen die je hebt en de relevante ontwikkelingen die zich in de markt voordoen;

 • Blijk geeft van creativiteit, klantgerichtheid en toegevoegde waarde in de manier waarop je zaken aanpakt.

 • Zelfstandig en initiatiefrijk te werk gaat en zich - zo nodig - ook buiten de gebaande paden durft te wagen om het gewenste resultaat te realiseren;

 • Gedreven wordt door merkbeleving en kwalitatief hoogwaardige marketingsupport;

 • Collegiaal is ingesteld, communicatief zeer vaardig is en goed internationaal kan samenwerken;

 • Beschik je over aantoonbare affiniteit met de markt waarin Fresh ’n Rebel zich begeeft (CE met beleving);

 • Toe is aan een volgende stap, met de ambitie om binnen een aantal jaar door te kunnen groeien naar een bredere en meer verantwoordelijke rol, in een internationaal en consument gedreven bedrijf.

 

SELECTIE CRITERIA

Om in aanmerking te komen voor deze functie, heb je 3 tot 5 jaar relevante werkervaring opgedaan als marketing professional of trademarketer, beschik je over een hbo-denkniveau en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed. Vanzelfsprekend ben je ook bereid om vanuit Rotterdam te werken.

AANBOD

Fresh ’n Rebel biedt hiermee een aantrekkelijke baan voor een hardwerkende professional, die kiest voor een hip merk én snelgroeiend bedrijf, dat zich kenmerkt door een informele en uitdagende werksfeer, praktisch denken en een resultaatgerichte aanpak, met veel oog voor innovatie, kwaliteit en merkbeleving. Daarnaast biedt Fresh ’n Rebel een zeer aantrekkelijke werkplek in hartje Rotterdam, met een beloning die marktconform is.

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010 - 2887658  (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@ligtenberg.info onder vermelding van de vacaturetitel. 

 

SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop of stuur een email naar response@ligtenberg.info onder vermelding van de vacaturetitel aangevuld met jouw CV en motivatie (bij voorkeur in word), een indicatie van jouw salariswensen en een korte omschrijving van het soort relatie netwerk waarover je beschikt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek maken deel uit van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page