top of page
Logo KOM.gif.png

UITDAGING: Een mooie kans voor een klantgerichte ‘financial’ die toe is aan een volgende stap als de ‘eigenaar’ van het aanvraag- en beoordelingsproces van bankvrije financiering door ondernemers, voor een snelgroeiend en grensverleggend ‘fintech’ platform in Rotterdam.

 FUNDING SPECIALIST - SNELGROEIENDE ‘FINTECH’ IN ROTTERDAM 

 

ONZE OPDRACHTGEVER: Kapitaal op Maat (KOM) is een snelgroeiend ‘FinTech’ bedrijf, dat zich al jaren onderscheidt als een van de meest vooruitstrevende spelers in de Nederlandse ‘crowdfunding’ markt. Hierbij richt KOM zich op MKB-ondernemer die op zoek zijn naar ‘bankvrije’ financiering van zo’n €50.000 tot €1.500.000, via een netwerk van gespecialiseerde intermediairs en adviseurs. Waarbij KOM  gebruik maakt van een eigen ‘funding’ platform, waarmee inmiddels duizenden investeerders toegang krijgen tot een aantrekkelijke beleggingsmogelijkheid met een bovengemiddeld goed rendement. Zo financiert KOM inmiddels zo’n 100 projecten per jaar, waarbij de gemiddelde financiering ruim €100.000 bedraagt. Voor meer informatie hierover, zie: Crowdfunding - KOM.

 

VACATURE: Vanwege het toenemende aantal financieringen dat wordt aangevraagd, zoekt KOM een klantgerichte ‘financial’ die zich verder wil ontwikkelen als de ‘eigenaar’ van het hele aanvraag- en beoordelingsproces van financieringen die via het platform worden geplaatst.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de optimale verwerking van alle financieringsaanvragen: vanaf het moment dat deze worden ingediend door de adviseur, tot aan de publicatie ervan op het ‘funding’ platform voor de aangesloten investeerders. Hiertoe behoort ook het:

 • Optimaliseren van de samenwerking met adviseurs die ondernemersaanvragen verzorgen;

 • Waarborgen van een compleet dossier van benodigde informatie en documentatie;

 • Beoordelen van de aanvraag aan de hand van formele criteria en inhoudelijke analyse;

 • Voorbereiden van de relevante beleggersinformatie voor plaatsing op het platform;

 • Verzorgen van een zo effectief mogelijke aanvraag-, beoordelings- en verwerkingsproces;

 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de adviseurs, totdat de financiering is gepubliceerd

 

In deze rol rapporteer je aan de Directie, heb je dagelijks contact met de bij de aanvragen betrokken adviseurs en werk je nauw samen met de rest van het team, waarbij er flexibel wordt gewerkt vanuit huis en kantoor.

 

PROFIEL: Als de ideale kandidaat kom je het beste tot jouw recht in een nog wat kleiner team waarin zaken pragmatisch worden aangepakt, ondernemend denken vanzelfsprekend is en je volop de ruimte krijgt om ook zelf bij te dragen aan het bedrijfssucces. Daarnaast ben je iemand die:

 • Het verhaal achter de cijfers uitstekend weet te doorzien, vanuit grote affiniteit met het MKB-bedrijf;

 • Pragmatisch denkt en klantgericht is ingesteld, waarbij je het proces uitstekend overziet en erom bekend staat je ‘zaken’ altijd goed op orde te hebben, vanuit een oplossingsgerichte benadering;

 • Prettig en ook duidelijk communiceert aan hand van relevante kennis, een uitstekend inzicht in cijfers en een goed gevoel voor het overige dat speelt, inzake de betreffende financieringsaanvragen;

 • Tussen de 1 en 3 jaar relevante werkervaring heeft opgedaan in de financiële dienstverlening;

 • Over een afgeronde opleiding beschikt op Bachelor niveau (bedrijfseconomisch/administratief).

AANBOD: Naast een goed salaris en resultaatgerichte bonus, biedt KOM je uitstekende mogelijkheid om je loopbaan verder te ontwikkelen in een dynamische en MKB-gerichte omgeving, waarin je volop je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. En waarbij je komt te werken in een team dat zich kenmerkt door verbondenheid, eigenzinnigheid en vernieuwingsdrang, met de ambitie om op afzienbare termijn door te groeien tot een internationale speler van formaat.

GEINTERESSEERD? Voor vragen over deze vacature kun je rechtstreeks contact opnemen met onze consultant Jasper Ligtenberg op +316 56050295 (op werkdagen van 8 tot 8) of een email sturen naar response@jobsat.support. Hij staat je dan graag discreet te woord.

SOLLICITEER DIRECT: Als je direct wilt solliciteren, reageer dan met bovenstaande knop en voeg dan jouw CV met een korte motivatie toe (in Word) , waarna we je zo snel mogelijk informeren over het vervolgtraject in deze procedure.

 

PRIVACY: Vanzelfsprekend behandelen we jouw reactie op strikt vertrouwelijk en delen wij geen enkele informatie met de opdrachtgever of anderen, zonder jouw uitdrukkelijke toestemming daartoe.

bottom of page