top of page

GIMBORN - Account Manager Benelux

Met als werkgebied de regio Zuid-Nederland en Vlaanderen

ONZE OPDRACHTGEVER:

Gimborn is een van de snelst groeiende spelers in de wereldwijde ‘pet food’ en ‘pet care’ markt, met een historie die teruggaat tot in 1855. Nadat de strategie in 2013 is vernieuwd en voor de specialisatie in deze markt is gekozen, is het bedrijf steeds sneller gaan groeien. Door zich te richten op een beperkt aantal productstromen, met eigen productie en een onderscheidende propositie, is Gimborn uitgegroeid tot een uitdagende speler, die haar FMCG-producten in meer dan 40 landen verkoopt en waarvan Nederland en België tot de meest belangrijkste behoren. Zie voor meer informatie ook de website: https://www.gimborn.eu.

VACATURE:

Om hun marketing en sales team in de Benelux te versterken, is Gimborn op zoek naar een Account Manager die de verantwoordelijkheid voor de verkoop aan de klanten in Zuid-Nederland en Vlaanderen op zich neemt, die zorgdraagt voor het verhogen van de omzet en het marktaandeel, bijdraagt aan het verder optimaliseren van de propositie en de klantenportefeuille verder vergroot. 

POSITIE IN DE ORGANISATIE:

Je werkt samen met de andere Accountmanagers en rapporteert aan de Market Manager Benelux & Scandinavië, waarbij je ondersteund wordt door de binnendienst die zich op het hoofdkantoor in Emmerich am Rhein (Duitsland), net over de grens bij Arnhem en Nijmegen bevindt.

VERANTWOORDELIJKHEID:

 • Voorbereiden en uitvoeren van het verkoop- en groeiplan, inclusief rapportage; 

 • Regelmatig bezoeken van bestaande en werven van nieuwe klanten, in de regio;

 • Waarborgen van hoge klanttevredenheid en uitstekende dienstverlening;

 • Uitvoeren van verschillende marketing-, training-, loyaliteitsprogramma’s;

 • Helpen ontwikkelen en realiseren van nieuwe concepten en product proposities; 

 • Actief ondersteunen van het management bij voorkomende projecten.

 

GEWENSTE PERSOONLIJKHEID:

Als geschikte kandidaat ben je iemand die pragmatisch denkt, resultaat-gericht is ingesteld en de klantverwachting altijd wil kunnen overtreffen. Daarnaast weet je je met groot gemak op diverse niveaus bewegen, neem je graag het initiatief en werk je altijd samen in goed overleg, waarbij je makkelijk inspeelt op de situaties, door een flexibele instelling, een oplossingsgerichte aanpak en een goed gevoel voor wat de klant werkelijk drijft.

OVERIGE SELECTIE CRITERIA:

 • Je beschikt over relevante kennis en weet hoe Retail werkt, op de 'vloer' en online;

 • Je hebt 3 tot 5 jaar in de verkoopervaring opgedaan in een aanverwante markt; 

 • Je weet prioriteiten te stellen, gaat planmatig te werk en boekt concreet resultaat;

 • Je bent communicatief zeer vaardig en beschikt over goed analytisch denkvermogen;

 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond en beschikt over een HBO-denkniveau. 

AANBIEDING:

Gimborn biedt hiermee een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en professionele groei, in een bedrijf dat zich kenmerkt door snelle groei, ondernemerschap en merkgedrevenheid. Daarnaast biedt Gimborn een marktconform salaris, met een bedrijfsautoregeling en een resultaatgerichte bonus.

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010 - 2887658  (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@ligtenberg.info onder vermelding van de vacaturetitel. 

 

SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop en stuur ons jouw CV en motivatie in het Engels (bij voorkeur in Word). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw interesse te bespreken. En een oriënterend gesprek, online assessment en referentie onderzoek maken deel uit van de verdere procedure.

 

PRIVACY

Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page