top of page

Finance Director  - Family Office

Regio Antwerpen

 

 

UITDAGING:

Een aantrekkelijke vervolgstap voor een zelfstandig en pragmatische ingestelde Finance Professional die uitstekend in staat is om een omvangrijke beleggings- en investeringsportefeuille te beheren en uit te bouwen.

 

OPDRACHTGEVER: 

Een Belgische ‘Family Office‘, dat de privé belangen behartigt van een ondernemersfamilie die al ruim 50 jaar actief is in de handel en productie van kapitaalgoederen. En met een wereldwijd netwerk van bedrijven behoren zij daarmee tot de grootsten in hun markt.

 

VACATURE: 

Voor deze ‘Family Office’ zoeken wij een ervaren Finance Professional die uitstekend thuis in het managen, structureren en beheren van beleggingen en investeringen. Met de bedoeling om voor langere duur en op een toekomstbestendige manier de optimale gang van zaken te waarborgen, in de rol van eerste aanspreekpunt voor de eigenaar, familieleden en andere betrokkenen. Tot jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behoren het:

 • Dagelijks managen van de betreffende investerings- en beleggings- en vastgoedportefeuille;

 • Waarborgen van een transparante planning, administratieve verwerking en rapportage daarvan;

 • Ontwikkelen van de administratieve organisatie, conform de daarvoor geldende regelgevingen;

 • Aansturen en ontwikkelen van de interne financieringsmaatschappij activiteiten;

 • Optimaliseren van de fiscaal/juridische structuren, alsmede het totale portefeuillerendement;

 • Identificeren, analyseren en implementeren van nieuwe investeringsmogelijkheden;

 • Onderhouden van externe contacten (accountants, juristen, bankiers, fiscalisten en dergelijke).

 

AANBIEDING:

Een uitdagende stap voor iemand direct betrokken wil zijn in het actief beheren van een omvangrijke investerings-, beleggings- en vastgoedportefeuille, met de mogelijkheid om daadwerkelijk bij te dragen aan de groei daarvan. Het beloningspakket is marktconform, voor een professional met 10 tot 15 jaar relevante ervaring.

SELECTIE CRITERIA:

Je komt het beste tot je recht in een klein team, waarin grondig werk wordt geleverd, snel beslissingen worden genomen, ambitieuze doelen worden gesteld en nieuwe projecten elkaar in korte tijd kunnen opvolgen. En waarin je de ruimte krijgt om zelf het initiatief te nemen, dat nodig is om de gang van zaken binnen de ‘Family Office’ zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast ben je iemand die:

 • Doortastend te werk gaat door aan te pakken, prioriteiten te stellen en verantwoordelijkheid te nemen;

 • Analytisch sterk is onderlegd en conceptueel denkt, met begrip van zaken en relevante dossierkennis;

 • Prettig is in de omgang, duidelijk communiceert en goed in staat is om relaties te onderhouden;

 • Resultaatgericht denkt, vanuit een gezamenlijke visie, dienstverlenende aanpak en heldere doelstelling;

 • Zelfstandig werkt, zaken doortastend en efficiënt aanpakt en daarbij stevig in de schoenen staat;

 • Naast financieel beheer ook uitstekend thuis in fiscaal-juridische zaken en de bankwereld.

 

Vanzelfsprekend beschik je over relevante ervaring die je hebt opgedaan in een soortgelijke ‘Family Office’ of aanverwante dienstverlening. Daarnaast beschik je over een solide basis in accountancy, een relevante opleiding op universitair niveau en uitstekende beheersing van in ieder geval de Nederlandse en Engelse taal.

MEER WETEN?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Jasper Ligtenberg op nummer 010 - 2887658  (bereikbaar op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur) of stuur een email naar response@ligtenberg.info onder vermelding van de vacaturetitel. 

 

SOLLICITEREN?

Gebruik bovenstaande knop of stuur een naar response@ligtenberg.info onder vermelding van de vacaturetitel aangevuld met jouw CV en motivatie (bij voorkeur in word), een indicatie van jouw salariswensen en een korte omschrijving van het soort relatie netwerk waarover je beschikt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw interesse te bespreken. Een oriënterend gesprek, aangevuld met een individueel assessment en referentie onderzoek maken deel uit van het verdere selectieproces.

 

PRIVACY

Vanzelfsprekend worden jouw reactie en persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming daartoe met onze opdrachtgever of anderen buiten ons kantoor besproken.

bottom of page